Verhuurd
15+

Kasteel Keverbergstraat 32

6043 HX Roermond

Oranjelaan Roermond

De woningen in het "complex Oranjelaan" liggen aan/achter de Oranjelaan in Roermond, de verbindingsweg vanuit het stadscentrum. Het is een ideale woonlocatie voor gezinnen met kinderen en stellen van alle leeftijden. In deze rustige, groene wijk bevinden zich ruime huurwoningen. Alle woningen hebben 3 slaapkamers en beschikken over een vaste trap naar de zolder, deze ruimte kan gebruikt worden als 4e slaapkamer of als hobbyruimte. Er zijn woningen met en zonder garage. De woningen zonder garage beschikken over een separate berging in de achtertuin.

De ligging is centraal; het centrum van Roermond is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. In de nabije omgeving vindt u diverse voorzieningen, zoals winkels, een basisschool en een apotheek.
In de wijk is voldoende parkeergelegenheid. Bovendien zijn er verschillende speelgelegenheden voor kinderen. De woningen liggen niet aan een doorgaande weg, waardoor er uitsluitend bestemmingsverkeer komt.

Oranjelaan type C

Begane grond
Entree
Via de entree kom je terecht in de hal, welke toegang biedt tot de woonkamer. Tevens is hier ook de meterkast en de toiletruimte gevestigd.

Woonkamer
De woonkamer is ruim van opzet en staat in een open verbinding met de keuken. De raampartijen zorgen voor veel lichtinval en bieden een leuk uitzicht op de achtertuin.

Keuken
De keuken is uitgevoerd in een hoekopstelling en is hoogwaardig afgewerkt. Deze herbergt veel opbergruimte en is standaard voorzien van een afzuigkap. De keuken staat in open verbinding met de woonkamer, waardoor leven en koken in deze woning één geheel vormen.

Toiletruimte
Op de begane grond is een aparte toiletruimte gevestigd, welke comfortabel is afgewerkt en beschikt over een toilet met fonteintje.

1e verdieping
Hoofdslaapkamer
De hoofdslaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning op de eerste verdieping, en kijkt zodoende uit over de tuin. Hij is zeer royaal van opzet.

Slaapkamer 2/3
De overige twee slaapkamers bevinden zich eveneens aan de overloop op de eerste verdieping. Beide zijn ruim qua grootte en kunnen daardoor ook uitstekend dienst doen als hobby- of werkkamer.

Badkamer
De comfortabele badkamer bevindt zich naast de slaapkamers en is hoogwaardig afgewerkt en ruim van opzet. Hij is voorzien van een ligbad, tweede toilet en vaste wastafel. Daarnaast is de badkamer volledig betegeld, waardoor deze al bij al zeer netjes en modern aandoet.

Zolder
Via een vaste trap bereik je de zolder. Hier bevindt zich de cv-ruimte met cv-ketel en aansluiting voor de wasmachine. De zeer ruime zolder biedt de mogelijkheid tot het realiseren van een extra slaapkamer of hobby- of werkkamer.

Tuin
De woning beschikt over zowel een voor- als achtertuin.

Garage
Aangrenzend aan de woning bevindt zich een garage.

Parkeren
Je kan de auto altijd gratis en eenvoudig parkeren langs de straat of op de oprit van de woning.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Energielabel
C
Aanvaarding
Per direct
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Aantal reacties
133
Overige kosten
Waarborgsom
€ 875,-
Parkeerkosten p/m
€ 0,-
Servicekosten parkeren
€ 0,-
Indicatie stookkosten
€ 0,-
Bouw
Soort object
Woonhuis
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakten en inhoud
Inhoud
240 m³

Beide inkomens mogen voor 100% worden meegerekend

Status
Verhuurd
Huurprijs
€ 875,- p.m.
zon/schaduw info