Aangeboden
4+

Maashavenweg 41

3072 AZ Rotterdam

Wonen in de Groene Kaap is een bijzonder geheel van woontorens, gestapelde stadswoningen, binnentuinen en daktuinen. Ook is er een wandelroute van de hoofdingang tot over de daken. In het midden ontstaat zo een intiem hofje, aangekleed met weelderige beplanting, speelelementen en sfeervolle verlichting in de avond.

Een woonkeuken op de begane grond met toegang tot het terras en een ruime woonkamer. Deze stadswoning heeft 2 woonlagen een speelse indeling en beschikt over 2 ruime slaapkamers op de 1e verdieping.

Wonen en eten
De keuken op de begane grond heeft alle essentiële inbouwapparatuur om een heerlijke maaltijd te bereiden. Zo heb je een:
- Vaatwasser
- Combi-oven
- Kookgelegenheid
- Afzuiging
- Koelkast en vriezer

De perfecte woonkamer om optimaal te kunnen genieten! Je hebt een zeer ruime woonkamer van bijna 29m2 grenzend aan het terras. Een fijne plek om te socializen!

Net zoals de keuken, is de badkamer helemaal compleet op de 1e verdieping. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, dubbele wastafel met spiegel en een elektrische designradiator.

Je verwarmt de woning met vloerverwarming. Zo heb je dus geen radiatoren meer in de woning!

Berging
In de inpandige berging zit de aansluiting voor de wasmachine en droger en is er nog steeds voldoende bergruimte over. Tevens is er nog een externe berging om nog meer spullen te kunnen opbergen.

Fietsen,
In de afgesloten algemene fietsenstalling kun je mooi je fiets stallen.

Katendrecht
De Groene Kaap ligt in een levendige buurt en deze woningen zijn dan ook uitermate geschikt voor mensen die er graag op uit gaan. Je hoeft niet ver, want binnen De Groene Kaap zelf is ook voldoende te beleven! Denk aan het sfeervolle plein bij de hoofdentree of natuurlijk de avontuurlijke rondwandeling met panoramisch uitzicht.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.

Inkomensnormen en inschrijfdocumentatie
Hiervoor verwijzen we je door naar onze website.

Borg
Verhuurder kan om haar moverende redenen borg vragen. Dit kan o.a. afhankelijk zijn van de werksituatie van de kandidaten.

Huurprijswijziging
Voor huurwoningen met een geliberaliseerde huurprijs geldt een jaarlijkse huurverhoging van maximaal CPI +3%, tenzij er in enig jaar door de Rijksoverheid een andere maximale huurprijsverhoging voor geliberaliseerde zelfstandige huurwoningen is vastgesteld. In het geval van een gereguleerde huurprijs bepaalt de Rijksoverheid jaarlijks het percentage van de huurverhoging.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt gratis en eenvoudig inschrijven op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Servicekosten
€ 30,-
Energielabel
A+
Aanvaarding
1-7-2023
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Aantal reacties
92
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Bouw
Soort object
Woonhuis
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2020
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
82 m²
Inhoud
213 m³
W.O.Z.
WOZ waarde
€ 367.000,-
WOZ peildatum
1-1-2022

Toewijzingscriteria

Bij deze woning is geen parkeerplaats beschikbaar

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je interesse hebt in deze woning. Je ontvangt een bevestiging per mail.
reageer
Status
Aangeboden
Huurprijs
€ 1.126,- p.m.