Aangeboden
8+

Maria Stuartplein 133

2595 BX 's-Gravenhage

Ervaar het stadsleven in stijl in dit prachtig afgewerkte driekamerappartement van circa 68 m², gelegen op de 10e verdieping in het hart van Den Haag. Met een ideale omvang, niet te groot en niet te klein, is dit de perfecte woning voor jou of voor jullie als stel.

Ben je een kookliefhebber? Dan zit je goed bij The Roofs. De moderne leefkeuken is volledig uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur, waaronder een inductiekookplaat met afzuigkap, een combimagnetron, een vaatwasser en een koel-vriescombinatie. Hier bereid je dagelijks de meest heerlijke gerechten.

De badkamer is net afgewerkt en voorzien van een wastafel en een ruime douche. Daarnaast beschikt het appartement over een apart toilet voor extra comfort.

Voor dit appartement geldt een verplichte afname van ruimteverwarming, ruimtekoeling en warm tapwater via Eteck.

Let op: de getoonde afbeeldingen dienen ter illustratie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie in de woning.
Bekijk de plattegrond om te ontdekken welke buitenruimte dit appartement te bieden heeft.
Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.

Inkomensnormen en inschrijfdocumentatie
Hiervoor verwijzen we je door naar onze website.

Borg
Verhuurder kan om haar moverende redenen borg vragen. Dit kan o.a. afhankelijk zijn van de werksituatie van de kandidaten.

Huurprijswijziging
Voor huurwoningen met een geliberaliseerde huurprijs geldt een jaarlijkse huurverhoging van maximaal CPI +1%, tenzij er in enig jaar door de Rijksoverheid een andere maximale huurprijsverhoging voor geliberaliseerde zelfstandige huurwoningen is vastgesteld. In het geval van een gereguleerde huurprijs bepaalt de Rijksoverheid jaarlijks het percentage van de huurverhoging.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt gratis en eenvoudig inschrijven op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Servicekosten
€ 60,-
Energielabel
A
Aanvaarding
16-8-2024
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Aantal reacties
86
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021
Soort dak
Plat dak
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
68 m²
Externe bergruimte
4 m²
Inhoud
190 m³
W.O.Z.
WOZ waarde
€ 305.000,-
WOZ peildatum
1-1-2023

Toewijzingscriteria

Beide inkomens mogen voor 100% worden meegerekend

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je interesse hebt in deze woning. Je ontvangt een bevestiging per mail.
reageer
Status
Aangeboden
Huurprijs
€ 1.368,- p.m.