Verhuurd
2+

Maria Stuartplein 399

2595 BW 's-Gravenhage

Wonen in het centrum van Den Haag in mooi afgewerkt tweekamerappartement van circa 57,1 m2 op de 10e etage. Niet te groot, niet te klein. Precies groot genoeg!

Ben jij een echte thuiskok? Dan zit je goed in The Roofs. De leefkeuken wordt namelijk zeer compleet opgeleverd met al de benodigde inbouwapparatuur: een inductiekookplaat met afzuigkap, de combimagnetron, een vaatwasser en koel-vriescombinatie. Zo kook je elke dag de sterren van de hemel.

De badkamer is mooi afgewerkt inclusief: wastafel met een spiegel erboven, een ruime inloopdouche en het appartement beschikt ook over een separaat toilet.

Het ruime balkon ligt op het zuidwesten.

Voor deze woning zijn de middensegment inkomenscriteria van toepassing. Dat houd in dat kandidaten moeten voldoen aan een minimaal bruto jaarinkomen tussen 40.560 en 60.036 voor een eenpersoonshuishouden en tussen de 40.560 en 70.036 voor een meerpersoonshuishouden.

De getoonde afbeeldingen zijn ter illustratie en niet per se de feitelijke weergave in de woning.

*Bekijk de plattegrond van de woning om te zien wat voor buitenruimte dit appartement heeft.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.

Inkomensnormen en inschrijfdocumentatie
Hiervoor verwijzen we je door naar onze website.

Borg
Verhuurder kan om haar moverende redenen borg vragen. Dit kan o.a. afhankelijk zijn van de werksituatie van de kandidaten.

Huurprijswijziging
Voor huurwoningen met een geliberaliseerde huurprijs geldt een jaarlijkse huurverhoging van maximaal CPI +3%, tenzij er in enig jaar door de Rijksoverheid een andere maximale huurprijsverhoging voor geliberaliseerde zelfstandige huurwoningen is vastgesteld. In het geval van een gereguleerde huurprijs bepaalt de Rijksoverheid jaarlijks het percentage van de huurverhoging.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt gratis en eenvoudig inschrijven op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Servicekosten
€ 60,-
Energielabel
A
Aanvaarding
Per direct
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Aantal reacties
70
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
57 m²
Externe bergruimte
4 m²
Inhoud
153 m³
W.O.Z.
WOZ waarde
€ 285.000,-
WOZ peildatum
1-1-2022

Toewijzingscriteria

Beide inkomens mogen voor 100% worden meegerekend

Toewijzingscriteria

Inkomen maximaal €57.573 (eenpersoonshuishouden), maximaal €76.764 (meerpersoonshuishouden)

Toewijzingscriteria

Op deze woning is de Huisvestingsverordening (Den Haag) van toepassing

Status
Verhuurd
Huurprijs
€ 1.120,- p.m.
bekijk video
zon/schaduw info