Verhuurd
5+

Zevenwoudenlaan 83

2548 NS 's-Gravenhage

Net appartement in de groene wijk Wateringse Buitentuinen!

Entree
Kom met de algemene lift of de trap naar boven en vind je woning op de 3de verdieping van het complex.

Als je de woning binnengaat, kom je als eerst in de hal. Vanuit de hal heb je toegang tot alle vertrekken van de woning. In de hal zit het separaat toilet en de berging met aansluiting voor de wasmachine.

Grote woonkamer
Deze woning heeft een heerlijke ruime woonkamer voor het creëren van een gezellige zithoek. Het appartement heeft een open keuken en voldoende plaats voor het plaatsen van een grote eettafel. Vanuit de woonkamer kan je het balkon op!

Open keuken
Je hebt een keuken met luxe inbouwapparatuur. Hou je van koken? Dan is dit dé keuken voor jou want deze is voorzien van een combi oven, vaatwasser, kookplaat met afzuiging, koelkast en vriezer. Uiteraard heb je in deze keuken ook voldoende keukenkastjes en een groot oppervlak aan werkblad.

Badkamer
De badkamer is net zoals de keuken, helemaal compleet. Hij grenst direct aan de slaapkamer en is van de vloer tot aan het plafond betegeld. In de badkamer heb je een inloop douche met glazen wand, apart ligbad en een dubbele wastafel met spiegel.

Locatie:
Hoe dichtbij de stad wil je wonen?
Heerlijk, die voorzieningen van steden als Den Haag en Rijswijk. Shoppen, sporten, uitgaan... En als je wél gebruik wil maken van de voordelen van de stad, maar óók graag rustig woont? Maak dán eens kennis met Binnensingel. In de groene nieuwe wijk Wateringse Binnentuinen krijg je de kans om vlakbij de stad te huren!

Wateringse Veld is een wijk tussen steden en dorpen in. Ooit Westlands grondgebied, met veel kassen, tegenwoordig een plezierige en moderne woonwijk. Het eerste dat je opvalt is de groene en ruime opzet. Brede groenstroken en water doorsnijden de wijk. Eigenlijk is Wateringse Veld niet één wijk, maar zijn het verschillende deelplannen, met ieder met een eigen karakter. De Wateringse Binnentuinen is er één van, en misschien wel het plan met de mooiste locatie!

De Wateringse Binnentuinen liggen gewoonweg ideaal
Grenzend aan het groen van het Westland en de gezelligheid van Den Haag. Je hebt er alle voorzieningen die je maar wil bij de hand. In je eigen wijk vindt je bijvoorbeeld 2 complete winkelcentra, aan het Parijsplein en aan de Laan van Wateringseveld. Er zijn scholen, een gezondheidscentrum en sportvelden. Zoek je het verderop? Vijf à tien minuten fietsen en je bent bij de winkels in het centrum van Wateringen of winkelcentrum In De Bogaard in Rijswijk!

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Servicekosten
€ 43,-
Energielabel
A
Aanvaarding
Per direct
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Aantal reacties
192
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Parkeerkosten p/m
€ 0,-
Naamplaatje
€ 21,78
Indicatie stookkosten
€ 0,-
Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2005
Oppervlakten en inhoud
Inhoud
274 m³

Toewijzingscriteria

Beide inkomens mogen voor 100% worden meegerekend

Status
Verhuurd
Huurprijs
€ 1.085,- p.m.
zon/schaduw info