Verhuurd

Aartshertogenlaan 375

5212 CK 's-Hertogenbosch

Dit appartementencomplex is gelegen in de populaire vooroorlogse woonwijk “de Vliert”, op loopafstand van het centrum van de stad. Diverse openbare voorzieningen zoals supermarkten, NS-station Oost, sportgelegenheden en het Prins Hendrikpark/de IJzeren Vrouw zijn binnen enkele minuten bereikbaar. Kortom, een prachtige locatie om prettig en fijn te wonen.

De appartementen aan de Aartshertogenlaan beschikken over vier kamers.

Entree
Door de centrale ligging van de hal in het appartement heeft u vanuit deze hal, met meterkast, directe toegang tot bijna alle vertrekken.

Woonkamer
Een ruime woonkamer met veel lichtinval. Vanuit de woonkamer heeft men direct toegang tot de eetkamer. De woonkamer beschikt over grote ramen, die zorgen voor veel lichtinval.

Eetkamer
Riante eetkamer gelegen aan de woonkamer en de hal. Aan de voorzijde van de eetkamer is een balkon gevestigd.

Keuken
De aparte keuken aan de achterzijde van het appartement, recht tegenover de eetkamer. De keuken biedt toegang tot het balkon aan de achterkant.

Slaapkamer 1
Ruime slaapkamer aan de achterzijde van het appartement. Aan deze kamer grenst nog een groot balkon. Deze slaapkamer beschikt over een inbouwkast.

Slaapkamer 2
Nog een slaapkamer aan de achterzijde van het appartement.

Toiletruimte
De toiletruimte is voorzien van een staand toilet. Ook beschikt de toiletruimte over een fonteintje.

Douche
De ruimte is voorzien van een douche en een vaste wastafel.

Parkeren
Je kunt gratis voor de deur parkeren.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.

Inkomensnormen en inschrijfdocumentatie
Hiervoor verwijzen we je door naar onze website.

Borg
Verhuurder kan om haar moverende redenen borg vragen. Dit kan o.a. afhankelijk zijn van de werksituatie van de kandidaten.

Huurprijswijziging
In het geval van een gereguleerde huurprijs bepaalt de Rijksoverheid jaarlijks het percentage van de huurverhoging.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt gratis en eenvoudig inschrijven op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Servicekosten
€ 30,-
Aanvaarding
Per direct
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Aantal reacties
160
Overige kosten
Waarborgsom
€ 612,-
Parkeerkosten p/m
€ 0,-
Indicatie stookkosten
€ 0,-
Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakten en inhoud
Inhoud
196 m³
Status
Verhuurd
Huurprijs
€ 612,- p.m.
bekijk video
zon/schaduw info