Beschikbaar
6+

Boschveldweg 60

5211 VJ 's-Hertogenbosch

Gunstig gelegen ten opzichte van het bruisende stadscentrum en het Centraal Station van Den Bosch!

Dit appartement, gebouwd in 2017, biedt een woonoppervlakte van 74 m2 en heeft energielabel A. De ruime woonkamer met open keuken, inclusief inbouwapparatuur, biedt comfortabel woongenot. Met twee slaapkamers, een badkamer en een apart toilet is dit een praktische woning. Daarnaast beschikt het over een interne berging met plaats voor uw wasmachine en droger, naast het toilet.

Gelegen in de buurt Het Zand, biedt dit appartement een unieke woonsfeer in 's-Hertogenbosch. De buurt kenmerkt zich door een relatief jonge bevolking, voornamelijk tussen de 25 en 44 jaar, en een rustige omgeving in termen van bevolkingsdichtheid.

De woning is uitstekend bereikbaar met diverse voorzieningen in de buurt, waaronder het centrum van Den Bosch, een supermarkt en het treinstation, allemaal op loopafstand. Bovendien bevindt de dichtstbijzijnde uitvalsweg zich op slechts 5 minuten rijden.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.

Inkomensnormen en inschrijfdocumentatie
Hiervoor verwijzen we je door naar onze website.

Borg
Verhuurder kan om haar moverende redenen borg vragen. Dit kan o.a. afhankelijk zijn van de werksituatie van de kandidaten.

Huurprijswijziging
Voor huurwoningen met een geliberaliseerde huurprijs geldt een jaarlijkse huurverhoging van maximaal CPI +3%, tenzij er in enig jaar door de Rijksoverheid een andere maximale huurprijsverhoging voor geliberaliseerde zelfstandige huurwoningen is vastgesteld. In het geval van een gereguleerde huurprijs bepaalt de Rijksoverheid jaarlijks het percentage van de huurverhoging.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt gratis en eenvoudig inschrijven op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Servicekosten
€ 75,-
Energielabel
A
Aanvaarding
16-6-2024
Huurtermijn (min.)
25 maanden
Aantal reacties
79
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Parkeerkosten p/m
€ 48,-
Naamplaatje
€ 30,25
Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2017
Soort dak
Plat dak
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
74 m²
Externe bergruimte
5 m²
Inhoud
207 m³
W.O.Z.
WOZ waarde
€ 338.000,-
WOZ peildatum
1-1-2023

Toewijzingscriteria

Beide inkomens mogen voor 100% worden meegerekend

Het is verplicht om een parkeerplaats van €47,63 te huren bij deze woning.

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je interesse hebt in deze woning. Je ontvangt een bevestiging per mail.
reageer
Status
Beschikbaar
Huurprijs
€ 1.220,- p.m.
bekijk video
zon/schaduw info