Beschikbaar
14+

Buitenpepersdreef 134

5231 HH 's-Hertogenbosch

Op een gewilde locatie gelegen tussenwoning. De wijk “De Buitenpepers” is midden jaren zeventig gebouwd, waarbij opvalt dat deze ruim is van opzet met veel openbaar groen en diverse speelmogelijkheden voor kinderen.
Winkels voor de dagelijkse boodschappen vindt u in de nabijheid, bijvoorbeeld supermarkt (Coop) en winkelcentrum de Rompert. Ook diverse scholen, bushalte en Station-Oost zijn binnen handbereik. Het bruisende stadscentrum is in circa 5 “fietsminuten” bereikbaar.

INDELING:
Begane grond:
Royale entree met meterkast, bergkast, toilet en de trapopgang naar de eerste verdieping. Het toilet is deels betegeld en voorzien van een fonteintje.

De royale, lichte woonkamer is aan de achterzijde gelegen en biedt uitzicht over de achtertuin. De woonkamer is voorzien van een schuifpui naar de tuin.

De ruime, open leefkeuken is aan de voorzijde van de woning gelegen, in een rechte wandopstelling geplaatst. De eenvoudige keuken is voorzien van diverse onder- en bovenkasten.

Eerste verdieping:
Overloop met luik met schuiftrap naar de bergzolder, bergkast met aansluiting voor combiketel.

De badkamer is vrijwel geheel betegeld en voorzien van een douche, toilet, aansluiting voor wasmachine en een wastafel.

Tevens zijn er 3 slaapkamers. Slaapkamer 1 is aan de voorzijde gelegen. Slaapkamer 2 en 3 zijn aan de achterzijde gelegen en voorzien van een dakkapel.

BIJZONDERHEDEN;
- Parkeren op eigen terrein mogelijk;
- De minimale huurperiode is één jaar;
- Huurprijs is excl. kosten voor nutsvoorzieningen;


Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.

Inkomensnormen en inschrijfdocumentatie
Hiervoor verwijzen we je door naar onze website.

Borg
Verhuurder kan om haar moverende redenen borg vragen. Dit kan o.a. afhankelijk zijn van de werksituatie van de kandidaten.

Huurprijswijziging
Voor huurwoningen met een geliberaliseerde huurprijs geldt een jaarlijkse huurverhoging van maximaal CPI +3%, tenzij er in enig jaar door de Rijksoverheid een andere maximale huurprijsverhoging voor geliberaliseerde zelfstandige huurwoningen is vastgesteld. In het geval van een gereguleerde huurprijs bepaalt de Rijksoverheid jaarlijks het percentage van de huurverhoging.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt gratis en eenvoudig inschrijven op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Energielabel
D
Aanvaarding
Per direct
Aantal reacties
162
Overige kosten
Waarborgsom
€ 2.100,-
Bouw
Soort object
Woonhuis
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1975
Soort dak
Zadeldak
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
106 m²
Externe bergruimte
6 m²
Inhoud
400 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je interesse hebt in deze woning. Je ontvangt een bevestiging per mail.
reageer
Status
Beschikbaar
Huurprijs
€ 1.050,- p.m.
zon/schaduw info