Beschikbaar
15+

Hoflaan 115

5223 LT 's-Hertogenbosch

Hoflaan 115
Driekamerappartement op de derde verdieping van het Paleiskwartier in 's-Hertogenbosch. Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers, een moderne open keuken en een riante woon- en eetkamer.

Indeling appartement
Vanuit de entree heb je toegang tot de diverse vertrekken. De woonkamer heeft een open uitstraling, waardoor je geniet van veel lichtinval in de gehele ruimte. De open keuken, welke is uitgevoerd in een rechte opstelling en een lichte kleurstelling, kent een moderne uitstraling. De keuken is uitgerust met de volgende inbouwapparatuur: een 4-pits inductiekookplaat, een afzuigkap, vaatwasser, combi-oven en koelkast. De eethoek is gesitueerd tegenover de open keuken, wat zorgt voor een prettig contact met jouw gezin/gasten tijdens het koken. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het balkon.

Verder telt het appartement 2 ruime slaapkamers.

De wanden in de badkamer zijn uitgevoerd in een lichte kleurstelling, de vloeren zijn afgewerkt met een donkere vloertegel. De badkamer heeft een moderne uitstraling en is van alle gemakken voorzien. Je hebt de beschikking over een comfortabel ligbad, een inloopdouche en een wastafel

De separate toiletruimte is eveneens uitgevoerd in lichte kleurstelling en voorzien van een zwevend closet en fonteintje.

Vanuit de hal is de berging bereikbaar, ideaal voor het bergen van jouw spullen. In deze ruimte bevinden zich tevens de aansluitingen voor de wasapparatuur.

Berging en parkeren
Vanuit de gezamenlijke entree heb je middels het trappenhuis of de lift, toegang tot de berging en de parkeergarage. De praktische eigen berging biedt voldoende ruimte voor het stallen van uw fietsen of het bergen van uw spullen. Je fiets kun je natuurlijk ook kwijt in de gezamenlijke fietsenberging.

In de parkeergarage, onder het appartementencomplex, heb je de beschikking over een eigen parkeerplaats.

Paleiskwartier 's-Hertogenbosch
Wie wil er nou geen paleis voor zichzelf? Een plek waar alles wat wonen aangenaam maakt, samen komt. Rust, ruimte, de stad, de natuur, diversiteit, centrale ligging en royale architectuur. De vraag stellen is hem beantwoorden. Daarom heet je toekomstige paleis ook MIJN PALEIS, ofwel Het Hof Paleiskwartier 's-Hertogenbosch. De ligging is centraal en ideaal. Op een paar minuten van het Centraal station en dus ook vlak bij de historische binnenstad. Maar ook direct aan de Hofvijver, vlakbij de Versmarkt Van Heinde en de Paleisbrug. Deze koninklijke omgeving past bij je toekomstige woning. Dat mag dan ook gerust Mijn PALEIS heten. Vorstelijke wonen op een locatie die alles biedt. Paleiskwartier is hierdoor een eigentijds verlengstuk van de binnenstad geworden. Het complex is voorzien van een lift.

Ook ideaal is de ontsluiting: direct naast het Centraal Station, dicht bij de grote snelwegen naar Eindhoven, Utrecht en Amsterdam. Via de nieuwe Randweg ben je binnen vier minuten op de A2 of de A59.

Het Paleiskwartier straalt grandeur uit. Dat dankt deze parel van 's-Hertogenbosch aan de opvallende en tijdloze architectuur die dan ook alle ruimte krijgt. De buitenruimtes vangen de zon. De ramen zijn ogen op de stad. Binnen hoort bij buiten en buiten hoort bij binnen. Spraakmakende ontwerpen, gedurfde combinaties en de verrassende ideeën van architecten, planologen en kunstenaars. Zij vormen de solide basis van deze wijk. Bovendien is in het Paleiskwartier ook van alles te beleven. Bijzondere lunchrooms en restaurants zijn er genoeg. Dat maakt van Paleiskwartier een wijk van nu en de toekomst. Door de veelzijdigheid van de architectuur en type appartementen voelt iedereen zich thuis in het Paleiskwartier. Van geboren Bosschenaar tot expat. Van starter tot doorstromer.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Servicekosten
€ 60,-
Energielabel
A
Aanvaarding
1-12-2021
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Aantal reacties
15
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
106 m²
Inhoud
297 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je interesse hebt in deze woning. Je ontvangt een bevestiging per mail.
reageer
Status
Beschikbaar
Huurprijs
€ 1.345,- p.m.
download brochure
zon/schaduw info