Aangeboden
4+

Willemspoort 188

5223 WV 's-Hertogenbosch

Willemspoort 188 - Den Bosch

Het appartement is voorzien van een ruime lichte woonkamer met open keuken. Deze witte keuken in hoekopstelling is voorzien van een zwart composiet blad, gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi oven en koel/vriescombinatie. Het appartement is voorzien van 2 ruime slaapkamers en een badkamer met ligbad, inloopdouche, wastafel en toilet. De inpandige berging is voorzien van een aansluiting voor wasmachine en droger. Het balkon is gelegen op het westen. Een extra berging bevindt zich in de kelder - Eigen parkeerplaats naast gebouw.

Met de auto en het openbaar vervoer
Willemspoort ligt precies tussen de A59 en de A2. Dankzij de nieuwe randweg bent u zo met 5 minuten op de snelweg. Overigens kunt u hier ook uitstekend met het openbaar vervoer uit de voeten. Er stoppen diverse bussen praktisch voor de deur en met 5 minuten fietst u naar het treinstation van Den Bosch.

Willemspoort in Den Bosch ligt ideaal
De appartementengebouwen van Willemspoort vind je ten zuiden van de wijk Boschveld in Den Bosch. Om precies te zijn tussen het Jeroen Bosch Ziekenhuis en het Koning Willem I College. Hiervandaan ben je zo op de snelweg, in de binnenstad, op het station en bij de winkels.


Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Servicekosten
€ 30,-
Energielabel
A
Aanvaarding
1-11-2021
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Aantal reacties
36
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Naamplaatje
€ 21,78
Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
84 m²
Inhoud
210 m³

Toewijzingscriteria

Beide inkomens mogen voor 100% worden meegerekend

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je interesse hebt in deze woning. Je ontvangt een bevestiging per mail.
reageer
Status
Aangeboden
Huurprijs
€ 1.054,- p.m.
download brochure
zon/schaduw info