Beschikbaar
1+

Schelling 19

5406 DG Uden

Mooi eengezinswoning in Uden!

Indeling:
Bij binnenkomst op de begane grond bevindt zich aan de rechterkant een apart toilet in de hal. De ruime woonkamer heeft grote ramen die uitkijken op de achtertuin. De woonkamer grenst aan een open keuken met moderne inbouwapparatuur, waardoor koken een plezierige ervaring wordt.

Op de eerste verdieping, bereikbaar via de trap, zijn er drie slaapkamers en een badkamer met ligbad, inloopdouche, toilet en wastafel.

Verder is er op de tweede verdieping ruimte voor bijvoorbeeld een extra slaapkamer of werkkamer.

Omgeving:
Uden biedt uitstekende onderwijsfaciliteiten, diverse culturele voorzieningen en volop recreatiemogelijkheden. Het gezellige centrum herbergt een breed scala aan winkels en talrijke eetgelegenheden. Dankzij de goede bereikbaarheid van zowel de stad als de buurt bent u snel in steden als Eindhoven en Den Bosch.

Let op: De foto's dienen slechts ter indicatie en kunnen verschillen van de werkelijkheid. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.

Inkomensnormen en inschrijfdocumentatie
Hiervoor verwijzen we je door naar onze website.

Borg
Verhuurder kan om haar moverende redenen borg vragen. Dit kan o.a. afhankelijk zijn van de werksituatie van de kandidaten.

Huurprijswijziging
Voor huurwoningen met een geliberaliseerde huurprijs geldt een jaarlijkse huurverhoging van maximaal CPI +3%, tenzij er in enig jaar door de Rijksoverheid een andere maximale huurprijsverhoging voor geliberaliseerde zelfstandige huurwoningen is vastgesteld. In het geval van een gereguleerde huurprijs bepaalt de Rijksoverheid jaarlijks het percentage van de huurverhoging.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt gratis en eenvoudig inschrijven op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Energielabel
A
Aanvaarding
1-6-2024
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Aantal reacties
85
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Bouw
Soort object
Woonhuis
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2015
Soort dak
Zadeldak
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
126 m²
Inhoud
375 m³
W.O.Z.
WOZ waarde
€ 408.000,-
WOZ peildatum
1-1-2023

Toewijzingscriteria

Beide inkomens mogen voor 100% worden meegerekend

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je interesse hebt in deze woning. Je ontvangt een bevestiging per mail.
reageer
Status
Beschikbaar
Huurprijs
€ 1.120,- p.m.
bekijk video
zon/schaduw info