Aangeboden

Oudenoord 172

3513 EV Utrecht

Oudenoord 172

Een leuke ruime woning van 54m2 nabij het centrum van Utrecht.
Je komt thuis. Zet je fiets in de overdekte berging van het complex of de auto op het achter gelegen afgesloten parkeerterrein. Je loopt of doet lekker relaxt en neemt de lift naar de verdieping. Daar stap je bij binnenkomst gelijk in de woonkamer (22m2). Ervaar het licht in de woning door de mooie raampartij. Haal binnen naar buiten door de deuren naar het terras te openen. Neem plaats op je loungebank met de een glaasje en geniet van de zonnestralen aan het einde van je werkdag.
In de Bribus keuken met Atag inbouwapparatuur kook je vervolgens een heerlijke maaltijd. Na afloop stap je nog snel de badkamer in, voorzien van inloopdouche, hangend toilet en wastafel, om je op te frissen. De was gaat in de wasmachine/droger die we vinden in de inpandige bering en sluiten de dag af door lekker te gaan slapen in het slaapkamer (16,5m2) met frans balkon.

Op de begane grond is er een extra berging beschikbaar.

Dit appartementencomplex gelegen in de straat Oudenoord. Het is een omgebouwd complex van het in 1984 gebouwde Concordiagebouw van de Hogeschool Utrecht. Oudenoord is gelegen in een waterrijke en groene omgeving met de Vecht en het Noordse park om de hoek. Het busstation ligt tegenover het complex. Ook met de auto is het complex goed bereikbaar vanwege de nabijheid van diverse uitvalswegen. In de omgeving van de Oudenoord vind je alle benodigde winkels en voorzieningen. En ook voor de sportschool hoef je alleen maar de straat over te steken.

*De foto’s zijn van een vergelijkbare woning binnen het complex en kunnen iets afwijken. Ze geven een goede weergave van de ruimte en afwerking.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Servicekosten
€ 30,-
Aanvaarding
1-9-2022
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Aantal reacties
99
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2017
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
54 m²
Inhoud
151 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je interesse hebt in deze woning. Je ontvangt een bevestiging per mail.
reageer
Status
Aangeboden
Huurprijs
€ 1.134,- p.m.
zon/schaduw info