Aangeboden
8+

Mira 17-C

5505 AR Veldhoven

Driekamer-appartement met inclusief balkon, 1 parkeerplaatsen en een berging te Veldhoven

Kortom: ervaar het gemak van wonen en winkelen op niveau, in een bijzonder prettige en goed bereikbare woonomgeving!

Beschikbaar huurappartement: Mira 17C te Veldhoven

Vanuit het gesloten portiek, welke te bereiken is via lift en trap en van waaruit 3 appartementen te bereiken zijn, heb je toegang tot een praktisch ingedeeld appartement van ca. 78 m², met balkon op de Noord-/Westzijde gelegen op de vijfde woonlaag, met 1 eigen parkeerplaats en een separate berging op het afgesloten parkeerdek.

Vanuit de hal van dit appartement, waar zich de gedeeltelijk betegelde toiletruimte met closet en fontein bevindt, betreed je de ruime woonkamer van ca. 35 m2, met toegang tot het balkon van ca. 6,5 m2, waarop je aan het einde van de dag nog even rustig van de zon kunt genieten.
De open keuken is uitgerust met een “Keller” installatie in hoekopstelling, voorzien van een gaskookplaat, inbouwoven, recirculatie-afzuigkap en een koelkast.
Vanuit deze keuken heb je toegang tot de inpandige berg-/wasruimte, waarin zich naast de opstelplaatsen voor de wasapparatuur tevens de H.R.-combiketel en WTW-installatie bevinden.
Vanuit een kleine tussenhal heb je toegang tot een royale hoofdslaapkamer van ruim 13 m2, een tweede slaap-/werkkamer van ca. 6,5 m2 en een ruime, lichte en volledig betegelde badkamer met vloerverwarming, voorzien van een inloopdouche met douchewand en thermostaatkraan en een vaste wastafel met planchet en spiegel.

Winkelcentrum de “Mira” dateerde al weer uit de jaren ’60. Moderne tijden vragen echter om nieuwe ontwikkelingen, vandaar dat “Mira” een splinternieuw modern winkelcentrum met o.a. twee supermarkten heeft gekregen, evenals drie nieuwe appartementengebouwen.

In één van die gebouwen, “Helios” genaamd, bevinden zich 21 eigentijdse huurappartementen, zowel via lift als trap bereikbaar.
Dit markante gebouw omvat 3 verschillende types driekamer-appartementen, welke direct vanuit het centrale trappenhuis bereikbaar zijn via de trap of de lift. De appartementen hebben een woonoppervlakte van resp. 78 m², 98 m² en 114 m², met één of zelfs twee balkons. Deze appartementen zijn zeer functioneel ingedeeld, uitstekend afgewerkt en - naast een gemeenschappelijke fietsenstalling op de begane grond - ieder voorzien van een eigen berging en één of twee parkeerplaats(en) op het afgesloten parkeerdek.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.

Inkomensnormen en inschrijfdocumentatie
Hiervoor verwijzen we je door naar onze website.

Borg
Verhuurder kan om haar moverende redenen borg vragen. Dit kan o.a. afhankelijk zijn van de werksituatie van de kandidaten.

Huurprijswijziging
Voor huurwoningen met een geliberaliseerde huurprijs geldt een jaarlijkse huurverhoging van maximaal CPI +5%, tenzij er in enig jaar door de Rijksoverheid een andere maximale huurprijsverhoging voor geliberaliseerde zelfstandige huurwoningen is vastgesteld. In het geval van een gereguleerde huurprijs bepaalt de Rijksoverheid jaarlijks het percentage van de huurverhoging.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt gratis en eenvoudig inschrijven op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Servicekosten
€ 95,-
Energielabel
A+
Aanvaarding
1-1-2024
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Aantal reacties
100
Overige kosten
Waarborgsom
€ 1.135,-
Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2012
Soort dak
Plat dak
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
78 m²
Externe bergruimte
3 m²
Inhoud
215 m³
W.O.Z.
WOZ waarde
€ 268.000,-
WOZ peildatum
1-1-2022
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je interesse hebt in deze woning. Je ontvangt een bevestiging per mail.
reageer
Status
Aangeboden
Huurprijs
€ 1.135,- p.m.
bekijk video
zon/schaduw info