Verhuurd
2+

Kopermolen 75

3447 HB Woerden

Wil je meer ruimte? Dan is dit driekamerappartement perfect voor jou!
Hier vind je rust en vrijheid.

De compleet afgewerkte keuken is van het merk Bruynzeel Olympia Duo. Het aanrechtblad is van composiet met een enkele RVS spoelbak en een keukenmengkraan van het merk Grohe. De keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur van het merk ATAG waaronder een koelvriescombinatie, blokschouw afzuigkap, combimagnetron, inductiekookplaat en vaatwasser.

De badkamer is uitgerust met een douchehoek met verdiepte vloer, douchescherm en/of douchedeur, wastafel met kraan, spiegel en een elektrische handdoekradiator. De muren in de badkamer zijn compleet afgewerkt met wandtegels tot het plafond.

In De Houttuinzijn 99 vrije sector huurappartementen gerealiseerd. Toren A (71 appartementen) en toren D (28 appartementen) zijn naast elkaar gelegen langs het water. De driekamer-appartementen hebben een oppervlakte van 63 m2 tot en met 87 m2 en beschikken alle over een balkon of tuin/terras.

Al bij de bouw van De Houttuin wordt aandacht besteed aan duurzaamheid: zo wordt er gebruik gemaakt van hout uit duurzaam beheerde bossen en op meerdere aspecten worden verantwoorde, duurzame keuzes gemaakt. Dit wordt zorgvuldig doorgevoerd in de appartementen. De Houttuin is aangesloten op een duurzaam warmtenet voor warmte en koeling in de woning en het verwarmen van tapwater. Het warmtenet bestaat uit een centrale WKO en een combiwarmtepomp in de woning.

Een locatie in Woerden die volop in ontwikkeling is. Hier ontstaat een prachtige en unieke hotspot om te wonen, werken en te ontspannen.

In twee moderne en duurzame appartementsgebouwen worden 99 vrije sector huurwoningen gerealiseerd. Het terrein wordt ingericht als een campus met levendige ruimtes tussen de woonblokken met veel groen en water.

Het gezellige stadscentrum van Woerden ligt op nog geen 10 minuten afstand en wordt geroemd om haar authentieke sfeer en charme en heeft een landelijk karakter. Woerden wordt niet voor niets hoofdstad van het Groene Hart genoemd.

Met het Centraal Station op 5 minuten loopafstand, de uitvalswegen om de hoek en de centrale ligging is dit de ideale omgeving om te wonen!

De getoonde afbeeldingen zijn ter illustratie en niet persé de feitelijke weergave in de woning. Aan deze afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.

Inkomensnormen en inschrijfdocumentatie
Hiervoor verwijzen we je door naar onze website.

Borg
Verhuurder kan om haar moverende redenen borg vragen. Dit kan o.a. afhankelijk zijn van de werksituatie van de kandidaten.

Huurprijswijziging
Voor huurwoningen met een geliberaliseerde huurprijs geldt een jaarlijkse huurverhoging van maximaal CPI +3%, tenzij er in enig jaar door de Rijksoverheid een andere maximale huurprijsverhoging voor geliberaliseerde zelfstandige huurwoningen is vastgesteld. In het geval van een gereguleerde huurprijs bepaalt de Rijksoverheid jaarlijks het percentage van de huurverhoging.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt gratis en eenvoudig inschrijven op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Servicekosten
€ 90,-
Energielabel
A+++
Aanvaarding
1-5-2024
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Aantal reacties
49
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Naamplaatje
€ 30,25
Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2022
Soort dak
Plat dak
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
81 m²
Inhoud
202 m³
W.O.Z.
WOZ waarde
€ 334.000,-
WOZ peildatum
1-1-2023

Toewijzingscriteria

Beide inkomens mogen voor 100% worden meegerekend

Status
Verhuurd
Huurprijs
€ 1.285,- p.m.
bekijk video
zon/schaduw info