Huurcontract digitaal ondertekenen

21 augustus 2019

Wanneer je bij vb&t Verhuurmakelaars een huurwoning krijgt toegewezen, ontvang je de bestanden voor het ondertekenen digitaal. Hoe werkt dit precies? In dit artikel leggen we je uit hoe je jouw huurcontract digitaal ondertekent.

E-mail

Je krijgt van ons een e-mail met daarin een link naar het digitale huurcontract, de algemene bepalingen en het formulier voor de automatische incasso. Als je de link hebt geopend kom je op de pagina met de documenten om te ondertekenen.

Documenten

Open het eerste document en lees alle pagina’s goed door. Mocht er iets niet duidelijk zijn of niet kloppen, neem dan gerust contact met ons op. Heb je alles goed doorgelezen? Klik dan rechts onderin op de gele knop ‘Volgende’. Je komt nu weer terug op de pagina met de documenten. Open het volgende document in de rij, lees deze ook weer goed door en klik weer rechts onderin op de knop ‘Volgende’. Dit herhaal je totdat er voor ieder document een groen vinkje staat.

Digitaal ondertekenen

Als je alles hebt doorgenomen, klik je op het scherm met de documenten rechts onderin op ‘Volgende’. Op deze pagina vul je je voor- en achternaam in en zet je in het grote vak je handtekening. Om de ondertekening te bevestigen klik je rechts onderin op de gele knop ‘Ondertekenen’. Het contract is nu succesvol ondertekend! Het ondertekende huurcontract krijg je per mail van ons toegestuurd.

Medehuurder

Huur je de woning met een medehuurder? Dan krijgt deze persoon na ondertekening door de hoofdhuurder ook een mail om het contract te ondertekenen. Na het ondertekenen krijg je een uitnodiging van ons voor de sleuteloverdracht en informatie over de eerste huurbetaling. Wij wensen je alvast veel woonplezier in je nieuwe huurwoning!

Wil je na het lezen van dit artikel nog eens zien hoe het ondertekenen van het huurcontract precies gaat? In de instructievideo hieronder laten we het je stap voor stap zien!

terug naar overzicht

Dé verhuurspecialist van Nederland

Met een woningbestand van 15.000 woningen is vb&t Verhuurmakelaars een van de grootste verhuurspecialisten van Nederland. We hebben 55 jaar ervaring in het verhuren en beheren van woningen.

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account aan en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan