Met gemak huren bij vb&t Verhuurmakelaars

24 januari 2023

Makkelijk een huurwoning vinden; Het lijkt te goed om waar te zijn. Toch hoef je bij vb&t enkel je basisgegevens in te vullen, waarna je aan de slag kan met je zoektocht naar een nieuwe huurwoning. Staat jouw droomwoning ertussen? Reageren doe je met gemak op onze website!

 

InfographicNEW.png 

Met gemak een huurwoning zoeken

Een huurwoning vinden was nog nooit zo makkelijk! Schrijf je in bij vb&t Verhuurmakelaars met enkel je persoonlijke gegevens en ga per direct aan de slag. Op de website vind je ons actuele aanbod aan huurwoningen. Wanneer jij je zoekprofiel hebt ingevuld krijg je ook een mailtje wanneer een relevante huurwoning op onze website wordt geplaatst. Zie jij je droomwoning? Reageer dan direct via de blauwe “reageer” knop.

 

Met gemak een woning toegewezen kregen

Je hebt gereageerd op een huurwoning. Onze systemen matchen de perfecte kandidaten aan de woning. Lees over onze toewijzingscriteria om erachter te komen wanneer jij de perfecte kandidaat bent voor een huurwoning.

 

Met gemak bezichtigen

Blijk jij de perfecte kandidaat te zijn voor een huurwoning? Dan nodigen we jou en mogelijk andere kandidaten uit om de woning te bezichtigen. Een bezichtiging in een leegstaande huurwoning en in een bewoonde woning zien er net even wat anders uit, maar zijn beiden met gemak in te plannen bij vb&t Verhuurmakelaars.

 

Met gemak documenten uploaden & checken

Dankzij ons gebruiksvriendelijke systeem kun jij met gemak de benodigde documenten uploaden in jouw dossier wanneer jij de huurwoning krijgt toegewezen. Op de webpagina “Documenten” vind je welke documenten we van jou nodig hebben. Is alles correct aangeleverd? Dan kun jij met gemak online je huurovereenkomst tekenen!

 

Met gemak storingen melden

Het kan zijn dat je tijdens je huurperiode bij vb&t Verhuurmakelaars te maken krijgt met storingen of defecten. In dat geval kun je gemakkelijk een storing of defect melden bij onze 24-uurs servicedesk.

 

Met gemak een huurwoning opleveren

Heb je een nieuwe droomwoning gevonden en ga jij je huidige huurwoning van vb&t Verhuurmakelaars verlaten? Op onze website lees je hoe jij je huurwoning op dient te leveren bij vertrek. De woning zal twee keer door onze woninginspecteurs bezocht worden; Eenmaal voor de voorinspectie waar je te horen krijgt welke reparaties of schoonmaakactiviteiten uitgevoerd moeten worden en eenmaal aan het einde van je huurperiode om alles met gemak af te ronden.

 

Met gemak huren bij vb&t

Een huurwoning in Eindhoven of een huurwoning in Amsterdam? Bij vb&t Verhuurmakelaars hebben wij woningen beschikbaar door heel Nederland. Met een woningbestand van 15.000 woningen is vb&t Verhuurmakelaars een van de grootste Verhuurspecialisten van Nederland. We hebben 55 jaar ervaring in het verhuren en beheren van woningen.

 

Schrijf je nu met gemak in.

 

terug naar overzicht

Dé verhuurspecialist van Nederland

Met een woningbestand van 15.000 woningen is vb&t Verhuurmakelaars een van de grootste verhuurspecialisten van Nederland. We hebben 55 jaar ervaring in het verhuren en beheren van woningen.

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account aan en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan