Open Huizen Dagen bij vb&t Verhuurmakelaars

25 maart 2024

Ben je klaar om een nieuw hoofdstuk in je leven te starten? Sta je te popelen om die ene perfecte huurwoning te vinden die jouw behoeften weerspiegelt? Dan is het tijd om je agenda te markeren, want vb&t Verhuurmakelaars opent de deuren van diverse huurwoningen verspreid over heel Nederland tijdens de Open Huizen Dagen op 16, 17 en 18 april! Dit is jouw kans om inspiratie op te doen en de eerste stappen te zetten in de richting van jouw nieuwe thuis. 

Of je nu op zoek bent naar een knus appartement, een gezellige studio of een ruime woning, bij vb&t Verhuurmakelaars vind je gegarandeerd de huurwoning waar je naar op zoek bent. Laat je betoveren door ons diverse aanbod van prachtige woningen die klaar staan om jouw dromen waar te maken. 

Jouw Kans op Een Woning Vergroten! 

Wist je dat je tijdens de Open Huizen Dagen een grotere kans maakt om jouw ideale woning te bemachtigen? Het enige wat je hoeft te doen is tijdens je bezoek aan de Open Huizen Dagen onze medewerkers laten weten dat je interesse hebt in de betreffende woning en het interesseformulier invullen. Op deze manier vergroot je aanzienlijk je kans op het vinden van jouw droomwoning! 

Save the Date! 

Welke woningen precies deelnemen aan de Open Huizen Dagen op 16, 17 en 18 april houden we nog even als verrassing. Maar geen zorgen, we houden je op de hoogte! Volg ons op Instagram en Facebook en schrijf je in voor onze nieuwsbrief via je iDD-account. Op deze manier blijf je op de hoogte van alle updates en nieuwtjes met betrekking tot de Open Huizen Dagen en het huren van een woning. 

Je kunt je inschrijven voor onze nieuwsbrief door in je relatiedossier te navigeren naar "Mijn zoekprofiel" en onderaan de pagina het vakje "Ja, ik wil mij inschrijven voor de nieuwsbrief" aan te vinken. 

Mis deze kans niet om jouw perfecte huurwoning te vinden tijdens de Open Huizen Dagen bij vb&t Verhuurmakelaars. Kom langs en laat ons je helpen bij het vinden van jouw nieuwe thuishaven! 

terug naar overzicht

Dé verhuurspecialist van Nederland

Met een woningbestand van 15.000 woningen is vb&t Verhuurmakelaars een van de grootste verhuurspecialisten van Nederland. We hebben 55 jaar ervaring in het verhuren en beheren van woningen.

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account aan en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan