Vacature alert! wij zoeken vier nieuwe collega's!

31 maart 2021

Vacature alert: Altijd al gedroomd van een carrière binnen vb&t Verhuurmakelaars? Dit is je kans! Wegens uitbreiding van onze woningportefeuille zijn wij op zoek naar vier nieuwe collega’s.

Commercieel medewerker verhuur (Verhuurmakelaar) 

*Deze vacature is ingevuld*

Vestiging: Utrecht Bij voorkeur 24 uur per week Ben jij gedreven, enthousiast en commercieel ingesteld? Ga jij vanuit onze vestiging in Utrecht aan de slag om voor onze opdrachtgevers woningen te verhuren en vb&t Verhuurmakelaars verder ontwikkelen? Dan horen wij graag van jou! Wat ga je doen? Als Commercieel medewerker verhuur ga je samen met het team aan de slag om woningen te verhuren aan de meest geschikte kandidaten. Je onderhoudt contacten met kandidaat-huurders, verzorgt bezichtigingen en bent proactief bezig met verhuur bevorderende maatregelen. Enthousiast geworden? Lees hier verder.

Woninginspecteur 

*Deze vacature is ingevuld*

Vestiging: Den Haag Bij voorkeur 32 – 40 uur per week Voor onze vestiging in Den Haag zijn wij op zoek naar een Woninginspecteur die voor onze opdrachtgevers vrijkomende woningen gaat inspecteren en onze huurders te woord staat. Dus ben je klantgericht, maak jij je wet- en regelgeving snel eigen, werk je graag procedure matig en secuur en kun je goed zelfstandig uit de voeten? Dan zoeken wij jou! Wat ga je doen? Je inspecteert onze woningen en gaat na of deze in de juiste staat worden opgeleverd. Daarnaast overleg je met onze afdeling Verhuur over de status van de woning en met onze afdeling Technisch management over eventuele opvolging van onderhoudszaken. Meer weten? Klik hier.

Commercieel medewerker binnendienst

*Deze vacatures zijn ingevuld*

We zoeken twee nieuwe collega’s voor de functie Commercieel medewerker binnendienst. Vestiging: Eindhoven Bij voorkeur 40 uur per week Ben jij een accurate, communicatief vaardige en resultaatgerichte duizendpoot die snel kan schakelen? Wil jij samen met ons aan de slag om de administratieve verwerking van het vastgoed van onze opdrachtgevers vlot te laten verlopen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat ga je doen? Als commercieel medewerker binnendienst informeer en adviseer je kandidaat-huurders telefonisch. Je controleert kandidaat-huurders en stelt de huurovereenkomsten op. Tot de dagelijkse taken behoren ook het bijhouden van de mailbox en het verwerken van inschrijvingen Daarnaast mag je meedenken aan de ontwikkeling van het verhuurproces binnen vb&t. Enthousiast geworden? Lees verder.

Word jij onze nieuwe collega? We stellen graag ons team alvast aan jou voor. Klik hier om naar onze teampagina te gaan.

terug naar overzicht

Dé verhuurspecialist van Nederland

Met een woningbestand van 15.000 woningen is vb&t Verhuurmakelaars een van de grootste verhuurspecialisten van Nederland. We hebben 55 jaar ervaring in het verhuren en beheren van woningen.

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account aan en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan