Woningen in het zonnetje bij vb&t Verhuurmakelaars

5 september 2023

Ben jij op zoek naar je droomwoning? Kijk niet verder! vb&t Verhuurmakelaars brengt het aanbod van huurwoningen naar jouw schermen. Tijdens de actie “Woningen in het Zonnetje” delen wij pareltjes uit ons aanbod via onze kanalen. Zit jouw droomwoning er al tussen? 

Jouw droomwoning in het zonnetje

Like en volg ons op Instagram en Facebook. Hier delen we wekelijks tijdens de actie meermaals pareltjes uit ons huuraanbod door heel Nederland! 

Reageer op je droomwoning

Op onze “Aanbod” pagina vind je ons meest actuele aanbod van beschikbare huurwoningen. Zie jij de woning van je dromen? Klik dan op blauwe “reageer” knop rechts op de pagina. Heb je nog geen account bij vb&t Verhuurmakelaars? Die kun je gemakkelijk aanmaken via onze inschrijfpagina

reageer 1.png

Wens en Wacht

Op onze “Wens en Wacht” pagina vind je al onze projecten. Zie jij een prachtig complex waar jij graag je thuis wil creëren, maar zijn er momenteel geen woningen beschikbaar? Surf dan naar het betreffende project via de “Wens en Wacht” pagina en klik op de blauwe “reageer” knop rechts op de pagina. Laat vervolgens je gegevens achter zodat we je op de hoogte kunnen houden van huurwoningen die beschikbaar komen in je droomcomplex! 

reageer 2.png

Een greep uit ons aanbod…

Bekijk hier alvast een aantal prachtige projecten uit ons aanbod!

terug naar overzicht

Dé verhuurspecialist van Nederland

Met een woningbestand van 15.000 woningen is vb&t Verhuurmakelaars een van de grootste verhuurspecialisten van Nederland. We hebben 55 jaar ervaring in het verhuren en beheren van woningen.

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account aan en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan