Maud: “Als woninginspecteur moet je snel schakelen, beslissingen nemen en drie stappen vooruit denken.”

11 maart 2022

Hoe is het om aan de slag te gaan als Woninginspecteur bij vb&t Verhuurmakelaars? Lees hieronder het interview met Woninginspecteur Maud.

“Ik kom bij alle lagen van de bevolking over de vloer en dat is juist wat mijn werk zo leuk maakt!”

“In de functie van woninginspecteur komen verschillende aspecten terug, een stukje juridische aspecten, bouwkundig gevoel, omgang met klanten en het om kunnen buigen van discussies naar een positief eindresultaat. Ik kom bij alle lagen van de bevolking over de vloer en dat is juist wat mijn werk zo leuk maakt! Als woninginspecteur moet je snel kunnen schakelen, beslissingen durven nemen en drie stappen vooruit kunnen denken. Werken op de ‘automatische piloot’ is uitgesloten.”

“Als woninginspecteur moet je snel kunnen schakelen, beslissingen durven nemen en drie stappen vooruit kunnen denken.”

“Het werken bij vb&t voelt goed! Doordat het team-gevoel hoog in het vaandel staat is er altijd wel iemand die mee denkt bij vraagstukken. Niemand werkt ‘alleen’ maar juist met elkaar. Bij vb&t streven wij naar een hoge klanttevredenheid! Daarnaast streven wij ernaar om nieuwe huurders het gevoel van ‘thuis komen’ te geven, een plek om te bouwen aan zijn of haar toekomst.”

“Het werken bij vb&t voelt goed! Doordat het team-gevoel hoog in het vaandel staat is er altijd wel iemand die mee denkt bij vraagstukken.”

Aan de slag als Woninginspecteur?

Ben jij klaar voor een nieuwe buitendienst uitdaging in de vastgoedbranche? Voor ons enthousiaste team in Arnhem, Amsterdam, Maastricht, Utrecht, Breda en Eindhoven zijn wij op zoek naar woninginspecteurs. In deze dynamische functie ga jij voor onze opdrachtgevers aan de slag met het inspecteren van woningen. Je staat hierbij de huurders te woord. Zelfstandig kunnen werken en kennis of affiniteit met wet- en regelgeving is belangrijk voor deze functie. Lees snel verder naar de rest van de werkzaamheden!

Lees hier meer over de vacature Woninginspecteur en solliciteer!

Werken bij vb&t?

Met een grote diversiteit aan functies en specialismen binnen onze brede organisatie bieden we medewerkers een inspirerende en motiverende werkomgeving met doorgroeimogelijkheden en ontwikkelkansen. Desalniettemin werken we gezamenlijk aan één doel: waarde toevoegen aan iedere fase van de vastgoed- en huisvestingscyclus.

Het belangrijkste punt waarop wij ons onderscheiden, is onze stellige overtuiging dat vastgoed ten dienste staat van mensen en dat de mens in al ons doen en laten centraal staat. Wij zijn relatiegericht, in onze communicatie, met onze producten en diensten. Wij hechten aan duurzame relaties met klanten en medewerkers. Daarom zijn wij in alles wat wij doen oprecht, integer, praktisch en no-nonsense. Om deze reden geven wij onze medewerkers ruimte voor eigen initiatief. Ruimte om kansen te zien, te creëren en te benutten. Om fouten te maken, te leren en beter te worden. Ruimte om te ondernemen.

Leuke weetjes waar wij super trots op zijn:

  • Onze medewerkers scoorden het werken bij vb&t gemiddeld met een 7,8!

  • 95,2% van onze medewerkers ervaart een goede samenwerking met de collega’s op de afdeling en wel 93,1% ervaart een goede werksfeer op de afdeling!

  • 96,8% van al onze medewerkers vindt vb&t een leuk bedrijf om voor te werken!

  • Ruim 93% van onze medewerkers voelt zich thuis bij vb&t!

  • Maar liefst 91,5% van onze medewerkers heeft vertrouwen in de manier waarop vb&t geleid wordt!

Bekijk deze pagina voor alle openstaande vacatures.

terug naar overzicht

Dé verhuurspecialist van Nederland

Met een woningbestand van 15.000 woningen is vb&t Verhuurmakelaars een van de grootste verhuurspecialisten van Nederland. We hebben 55 jaar ervaring in het verhuren en beheren van woningen.

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account aan en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan