3+

The Roofs - Grotius I,
Den Haag

Momenteel 4 woning(en) beschikbaar

The Roofs is next level living. Wonen in de wolken. Met fantastisch uitzicht. Op de zee. De stad. Op zover je kijken kunt. En je zit er middenin! Boven op het OV. Met het stadsleven op straat maximaal uitgezoomd, maar slechts een lift verwijderd.

Er valt heel wat te kiezen
Welk woningtype past bij jou? Cosy, smart en super gezellig? Of niet te groot, niet te klein, maar lekker praktisch en héél comfortabel? Wordt het een hoekwoning of een tussenwoning? Op de lagere verdiepingen midden in de stadse dynamiek of juist hoger in het gebouw met je hoofd in de wolken. Je ziet het, The Roofs biedt met 655 appartementen een ongekend grote verscheidenheid voor iedereen. De appartementen zijn licht dankzij grote ramen met prachtig uitzicht op de stad. De meeste hebben een balkon en allemaal een compleet uitgeruste keuken en een mooie afgewerkte badkamer. Hagelwitte muren, alles tiptop in orde, helemaal af. Je kunt er zo in. Dat is het voordeel van huren. Plug and play! The Roofs biedt appartementen in een ongekend grote verscheidenheid in een range van 710 tot 2.300 euro.

Wonen in de wolken met fantastisch uitzicht
Op de zee. De stad. Op zover je kijken kunt. Magisch dit. Buurten op ruim honderd meter hoogte. In een kubistisch landschap van daktuinen, terrassen, groene gevels en vrolijk verspringende balkons helemaal in de openlucht.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. T
och kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Prijs
€ 635,- tot € 3.650,-
Woonoppervlakte
30 t/m 150 m²
Inhoud
10 t/m 420 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer