Aangeboden
10+

Waterlinie 20

5658 ND Eindhoven

Moderne hoekwoning op prachtige locatie!

Gelegen aan een hofje in de Eindhovense wijk Waterrijk ligt deze robuuste hoekwoning midden in het groen. De woning heeft een oppervlakte van 128 m2, verdeeld over drie woonlagen. Op de begane grond vind je de woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van witte kasten en een composieten blad (inclusief koel-vriescombinatie, afzuigkap, inductie kookplaat, combi-magnetronoven, vaatwasser). Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de tuin gelegen op het zuidoosten. Op de verdieping vind je 3 slaapkamers en een zolder met extra slaapkamer welke toegankelijk is middels een vaste trap. De badkamer bevindt zich op de eerste verdieping en is voorzien van een strakke witte wandtegel, een donkere vloertegel, een douche met een glazen douchewand, zwevend toilet en een wastafel.

Meerhoven is gelegen aan de rand van Eindhoven. De wijk heeft de knusheid van een dorp, maar kent dankzij de centrale ligging en goede bereikbaarheid de dynamiek van de grote stad. Meerhoven ligt slechts op 10 autominuten afstand van het centrum van Eindhoven. Dankzij de uitstekende ligging nabij de snelwegen A2, A58 en A67 zijn ook steden als ‘s-Hertogenbosch en Tilburg in minder dan een half uur te bereiken.


Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.

Inkomensnormen en inschrijfdocumentatie
Hiervoor verwijzen we je door naar onze website.

Borg
Verhuurder kan om haar moverende redenen borg vragen. Dit kan o.a. afhankelijk zijn van de werksituatie van de kandidaten.

Huurprijswijziging
Voor huurwoningen met een geliberaliseerde huurprijs geldt een jaarlijkse huurverhoging van maximaal CPI +3%, tenzij er in enig jaar door de Rijksoverheid een andere maximale huurprijsverhoging voor geliberaliseerde zelfstandige huurwoningen is vastgesteld. In het geval van een gereguleerde huurprijs bepaalt de Rijksoverheid jaarlijks het percentage van de huurverhoging.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt gratis en eenvoudig inschrijven op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Energielabel
A
Aanvaarding
1-1-2024
Huurtermijn (min.)
25 maanden
Aantal reacties
243
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Bouw
Soort object
Woonhuis
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2017
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
128 m²
Externe bergruimte
5 m²
Inhoud
462 m³
W.O.Z.
WOZ waarde
€ 484.000,-
WOZ peildatum
1-1-2022
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je interesse hebt in deze woning. Je ontvangt een bevestiging per mail.
reageer
Status
Aangeboden
Huurprijs
€ 1.220,- p.m.
bekijk video
zon/schaduw info