Verhuurd

Radarstraat 145-P

1973 ZA IJmuiden

Gelegen in IJmuiden ligt dit fraaie appartementen complex in de Radarstraat. De appartementen hebben een woonoppervlakte van 75 m2 of 86m2 en is gebouwd in 2020.

Het complex Parkzicht ligt aan de Radarstraat, aan de rand van het nieuw aangelegde Stadspark. Het is dicht bij het hoofdwinkelcentrum van IJmuiden, waar zich een breed scala aan winkels bevindt. De locatie is goed bereikbaar met auto, fiets en openbaar vervoer. Het strand is met de fiets binnen een kwartier te bereiken.

De opleverniveau van de appartementen is hoog. De keuken is uitgerust met inbouwapparatuur.

In de ondergelegen parkeergarage beschikt iedere woning over een eigen parkeerplaats en individuele (fietsen)berging. Iedere woning heeft een terras (begane grond) of balkon (vanaf de eerste etage).
Omgeving
Gelegen in IJmuiden ligt dit fraaie appartementen complex in de Radarstraat. De appartementen hebben een woonoppervlakte van 75 m2 of 86m2 en is gebouwd in 2020.


Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Servicekosten
€ 65,-
Aanvaarding
1-9-2022
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Aantal reacties
44
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Naamplaatje
€ 36,30
Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
75 m²
Inhoud
202 m³

Bij deze woning is het huren van een parkeerplaats à € 55,00 p/m. een vereiste

Status
Verhuurd
Huurprijs
€ 973,- p.m.
zon/schaduw info