Verhuurd
4+

Engelsestraat 43

5142 RB Waalwijk

GENIETEN VAN COMFORT IN HARTJE WAALWIJK

In de Walewyc woon je comfortabel met moderne voorzieningen in het gezellige stadshart van Waalwijk.
Dit is in één zin wat je kunt verwachten van wonen in de Walewyc: een appartementencomplex van twee gebouwen.

De twee gebouwen hebben elk een ruim opgezette entree met trappenhuis en twee liften. Op elke verdieping zijn er tot maximaal vijf appartementen. Je geniet dus de nodige privacy en je weet wie je buren zijn.

COMFORT
Alles in de Walewyc draait om prettig wonen en comfort. Dit is goed te voelen in de ruime badkamer. Je beschikt hier over een brede wastafel met thermostatische mengkranen, hardglazen inloopdouche, tweede toilet en handdoekenradiator. Een aantal woningen heeft zelfs een ligbad. De vloertegels zijn antraciet van kleur en de wanden zijn tot aan het plafond wit betegeld.

KEUKEN
De keuken is uitgevoerd in hoogglanswit met een zwart kwartcomposiet aanrechtblad en witte tegels. De keuken is volledig uitgerust met een combi- oven, koel- vriescombinatie, gaskookplaat, afzuiginstallatie en vaatwasser.

TOILET
Het aparte toilet is betegeld en heeft een hangend toilet en fontein.

INTERIEUR
De plafonds zijn minstens 2,60 meter hoog en voorzien van wit spuitwerk. Er zijn geen plinten in de ruimtes aanwezig.

PARKEERPLEK EN BERGING
Het complex heeft een eigen, afgesloten parkeerterrein. Hier krijg je een eigen parkeerplek toegewezen.
Elk appartement heeft daarnaast een berging in het souterrain, bijvoorbeeld voor het plaatsen van fietsen. Ook de woning zelf is van bergingsruimte voorzien.

ENERGIEZUINIGHEID
Aan energiezuinigheid is natuurlijk ook gedacht. Zonwerend glas, zeer goede isolatie, een energiezuinige Cv-ketel, waterbesparende thermostatische kranen en HR++ glas zorgen voor een aanzienlijke besparing op uw energie- en waterverbruik.

VEILIGHEID
Veilig wonen staat in de Walewyc voorop. Je opent de deur voor bezoek met een videofoon, en het hang- en sluitwerk voldoet aan de nieuwste eisen voor inbraakwering.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.

Inkomensnormen en inschrijfdocumentatie
Hiervoor verwijzen we je door naar onze website.

Borg
Verhuurder kan om haar moverende redenen borg vragen. Dit kan o.a. afhankelijk zijn van de werksituatie van de kandidaten.

Huurprijswijziging
Voor huurwoningen met een geliberaliseerde huurprijs geldt een jaarlijkse huurverhoging van maximaal CPI +3%, tenzij er in enig jaar door de Rijksoverheid een andere maximale huurprijsverhoging voor geliberaliseerde zelfstandige huurwoningen is vastgesteld. In het geval van een gereguleerde huurprijs bepaalt de Rijksoverheid jaarlijks het percentage van de huurverhoging.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt gratis en eenvoudig inschrijven op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Servicekosten
€ 60,-
Energielabel
A
Aanvaarding
1-7-2023
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Aantal reacties
13
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Naamplaatje
€ 21,78
Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2018
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
89 m²
Inhoud
236 m³
W.O.Z.
WOZ waarde
€ 370.000,-
WOZ peildatum
1-1-2022
Status
Verhuurd
Huurprijs
€ 984,- p.m.
bekijk video
zon/schaduw info