vb&t Open Huizen Paasdagen 8 & 9 April 2022

14 maart 2022

Pasen vier je thuis bij vb&t

Eindelijk mogen we weer! Na veel creatieve digitale invullingen van de vb&t Open Huizen Dagen mogen we weer live bezichtigen en elkaar ontmoeten. De deuren van de eerst volgende editie staan dus weer als vanouds écht open.

Dit jaar krijgt de vb&t Open Huizen Dag een Paastintje! Want Pasen vier je met het hele gezin in een fijn warm thuis.

Schrijf 8 & 9 april van 10:00-12:00 in je agenda. In dit artikel lees je meer over onze deelnemende woningen. En vergeet niet te raden hoeveel paaseieren wij in “huis” hebben!

Win een luxe paasbrunch t.w.v. 100.- bij jouw favoriete restaurant

Raad jij hoeveel paaseieren we in “huis” hebben? Raad het aantal! Onder de verloten we een luxe paasbrunch t.w.v. €100,- bij je favoriete restaurant. De winnaars maken we 13 April bekend. Reageer met het aantal onder deze post op facebook.

Waar kan je binnenlopen?

We hebben onze aanbod verdeeld in drie categorieën:

vb&t Uitgelicht: Een geselecteerd aanbod in prachtige woningen waar je tussen 10:00 en 12:00 vrij binnen kan wandelen. Neem zoveel tijd als je nodig hebt om je voor te kunnen stellen hoe het is om hier echt te wonen. Iemand van vb&t is aanwezig om al je vragen over de woning en omgeving te beantwoorden. Vergeet niet te raden hoeveel paaseieren er in de vaas zitten. Zit je hier het dichtst in de buurt? Dan win je een paasbrunch t.w.v. €100,- bij je favoriete restaurant. Ons aanbod vb&t Uitgelicht:

vb&t Familie: Paaseieren zoeken in de gezinswoningen. Niets is leuker dan op een zaterdagochtend met het hele gezin jullie misschien wel toekomstige nieuwe woning bezichtigen. Terwijl jullie rondlopen laat je je kinderen paaseieren zoeken. Iemand van vb&t is aanwezig om al je vragen over de woning en omgeving te beantwoorden.

vb&t VIP: VIP-gast in onze exclusieve woningen. Op persoonlijke uitnodiging door de makelaar wordt je ontvangen in een van onze exclusieve woningen. Dit zijn woningen uit ons duurdere segment en/of zijn speciaal in het kader van duurzaamheid of technologie. Je krijgt persoonlijke aandacht en een lekker glaasje bubbels terwijl je rondloopt en de vb&t verhuurmakelaar je alle ins en outs verteld over de woning en omgeving. Heb je interesse in een van onderstaande exclusieve woningen? Reageer op de woning voor donderdag 7 April. De makelaar neemt contact met je op.

We ontmoeten je graag 8 & 9 april in een van onze opengestelde woningen!

Een andere woning bezichtigen? Bekijk hier ons huidige aanbod en reageer.

terug naar overzicht

Dé verhuurspecialist van Nederland

Met een woningbestand van 15.000 woningen is vb&t Verhuurmakelaars een van de grootste verhuurspecialisten van Nederland. We hebben 55 jaar ervaring in het verhuren en beheren van woningen.

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account aan en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan