Meer aanbod in Noord-Holland dankzij onze nieuwe Amvest portefeuille!

8 februari 2024

Ons al schitterend aanbod in Noord-Holland is recent aangevuld met de prachtige woningen van Amvest! Deze uitbreiding is het resultaat van een samenwerking met Amvest, een bekend gezicht en gewaardeerde opdrachtgever. Voor (toekomstige) huurders in Noord-Holland betekent dit een verrijking van het beschikbare woningaanbod. 

Kijk ze shinen! 

Of je nu op zoek bent naar een knus appartement, een ruime eengezinswoning of een luxe penthouse, het nieuwe aanbod heeft een breed scala aan woningtypes om aan verschillende behoeften te voldoen. Speciaal voor jou een greep uit het aanbod dat voortaan op onze website te vinden is: 

Benieuwd naar de rest van het aanbod? Neem dan snel een kijkje op onze wens & wacht pagina. 

Wat betekent dat voor jou? 

Wanneer jij staat ingeschreven bij vb&t Verhuurmakelaars als woningzoekende zul jij meer keuze hebben uit woningen in Amsterdam. Had jij je oog al op een woning voor die bij ons in beheer kwam? Dan dien je vanaf heden jezelf in te schrijven bij vb&t Verhuurmakelaars. Reageer op de woning van je dromen op onze aanbodpagina. Zie je de woning niet op deze pagina? Dan kun je jezelf inschrijven op de wens en wacht pagina van het complex. We houden je dan op de hoogte van alle vrijkomende woningen in dit complex! 

terug naar overzicht

Dé verhuurspecialist van Nederland

Met een woningbestand van 15.000 woningen is vb&t Verhuurmakelaars een van de grootste verhuurspecialisten van Nederland. We hebben 55 jaar ervaring in het verhuren en beheren van woningen.

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account aan en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan