Update coronamaatregelen september 2020

2 september 2020

De afgelopen weken neemt het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames in Nederland en daarbuiten weer toe. Dit leidt tot zorgen bij de overheid, de zorg, ondernemers en ook op de huizenmarkt. Een opleving van het coronavirus kan zomaar weer leiden tot nieuwe aangescherpte maatregelen. Om dit te voorkomen moeten we allemaal een steentje bijdragen. Wij als vb&t Verhuurmakelaars houden ons daarom aan een aantal belangrijke basismaatregelen. We hopen dat jij ons hierbij wilt helpen.

Maatregelen van het RIVM

Bij vb&t Verhuurmakelaars houden we ons aan de maatregelen zoals het RIVM die voorschrijft. Zo nemen we de 1,5 meter afstand in acht, wassen we onze handen regelmatig, gebruiken we beschermingsmiddelen waar nodig en werken we thuis bij klachten of ziekte. Ook zorgen we in onze kantoren ook voor voldoende ventilatie zodat onze medewerkers die op kantoor werken zo schoon mogelijke lucht inademen.

Bezichtigingsprotocol

De afgelopen maanden gold er een bezichtigingsprotocol zodat onze medewerkers en kandidaat-huurders op een veilige manier huizen kunnen bezichtigen. Dit betekent dat we zo veel mogelijk bezichtigingen via de virtuele weg doen en bij een fysieke bezichtiging maximaal 3 personen in een woning toelaten, zodat we op 1,5 meter afstand van elkaar kunnen blijven. Op deze manier hebben we inmiddels velen verder kunnen helpen, dus dit protocol blijft voorlopig gelden.

Vakantiegangers

Inmiddels zitten we tegen het einde van de vakantieperiode en dat betekent dat er veel mensen terug zullen komen van vakantie. Daarom vragen we zowel onze kandidaat-huurders als onze medewerkers om voorzichtig te zijn. Ben alert op eventuele klachten als je terugkomt van vakantie en laat je testen bij klachten. En ga ook in quarantaine als je terugkomt uit oranje gekleurde gebieden. Zo voorkomen we eventuele besmettingen. Door ons allemaal aan de maatregelen te blijven houden kunnen we samen voorkomen dat we een terugval krijgen met alle gevolgen van dien. Zo blijven we allemaal gezond en kunnen we de economie en de huizenmarkt draaiende houden!

terug naar overzicht

Dé verhuurspecialist van Nederland

Met een woningbestand van 15.000 woningen is vb&t Verhuurmakelaars een van de grootste verhuurspecialisten van Nederland. We hebben 55 jaar ervaring in het verhuren en beheren van woningen.

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account aan en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan