Update coronamaatregelen mei 2021

27 mei 2021

Update coronamaatregelen mei 2021: fysieke voorinspecties Goed nieuws! De coronabesmettingen blijven afnemen en daardoor is er steeds meer ruimte voor versoepelingen. Vanaf 1 juni vinden daarom ook de voorinspecties weer fysiek plaats.

 

Woninginspecties

Als je gaat verhuizen dien je het huis leeg, schoon en zonder schade op te leveren. Een woninginspecteur van vb&t komt daarom twee keer langs om samen met jou het huis te inspecteren. Beide inspecties vinden vanaf 1 juni weer fysiek plaats met inachtneming van de RIVM richtlijnen:
  • Wij verzoeken je om met maximaal 2 personen bij de afspraak aanwezig te zijn.
  • Indien de woning aansluitend verhuurd is, vragen wij ook de nieuwe huurder(s) met maximaal 2 personen bij de afspraak aanwezig te zijn.
  • Onderling wordt er minimaal 1,5 meter afstand gehouden.
  • Het dragen van een mondkapje verplicht.
  • Heb jij of heeft een van jouw huisgenoten klachten passend bij corona (zoals neusverkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, verhoging, hoofdpijn, spierpijn of verlies van geur en smaak)? Neem dan direct contact op met de woninginspecteur.
De gemaakte afspraken voor telefonische voorinspecties blijven staan zoals afgesproken. Indien je liever een fysieke afspraak wenst, dan graag zelf even contact opnemen met de Woninginspecteur.

Verder blijven we onze eerdere coronamaatregelen in lijn met de regels van het RIVM naleven. Heb je nog vragen over onze coronamaatregelen? Neem dan contact met ons op!

terug naar overzicht

Dé verhuurspecialist van Nederland

Met een woningbestand van 15.000 woningen is vb&t Verhuurmakelaars een van de grootste verhuurspecialisten van Nederland. We hebben 55 jaar ervaring in het verhuren en beheren van woningen.

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account aan en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan