Wat betekent het coronavirus voor onze dienstverlening?

28 november 2021

De gezondheid van onze klanten en medewerkers staat bij ons op nummer 1. Dit betekent dat wij geen enkel risico nemen en de richtlijnen van het RIVM strikt opvolgen.

Onze kantoren blijven voorlopig gewoon open op de normale tijden

We vragen je wel om niet langs te komen als je vraag ook telefonisch, per e-mail of via onze website gesteld kan worden. Is een bezoek aan ons kantoor noodzakelijk, dan vragen wij je uiteraard om de voorschriften van het RIVM in acht te nemen:
  • Was of desinfecteer je handen zodra je binnen komt.
  • Nies of hoest in uw elleboogholte.
  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi die direct weg.
  • Was na gebruik van zakdoekjes uw handen.
  • Vermijd persoonlijk contact. Het RIVM raadt aan om een afstand van minimaal een meter aan te houden, twee meter als u hoest of niest.
Conform het advies van het RIVM laten wij onze medewerkers zoveel als mogelijk thuiswerken. Zij zijn uiteraard telefonisch en per mail bereikbaar.

De wachttijden aan de telefoon kunnen langer zijn

Zoals hierboven aangegeven werken er veel collega’s momenteel thuis. Wij doen er alles aan om je te woord te staan, maar mogelijk zijn de wachttijden aan de telefoon langer dan je van ons gewend bent.

We passen onze werkzaamheden aan

Wij hebben als uitgangspunt ‘overleggen/ bijeenkomsten uitstellen waar het kan, en door laten gaan waar het moet’. Dit betekent dat wij extra kritisch kijken welke overleggen/ bijeenkomsten verzet kunnen worden en wat eventueel kan wachten. Veiligheid gaat uiteraard boven alles. Wij sturen geen collega’s, die verkouden zijn op pad. Ben je ziek of verkouden, geef dit op voorhand telefonisch door aan degene met wie je een afspraak hebt, zodat de afspraak verzet kan worden. Als wij bij je aan de deur staan en je hebt klachten (verkoudheid, hoesten, koorts) dan besluiten wij om niet bij je naar binnen te gaan en de afspraak te verzetten. Ook zijn wij (tijdens kantooruren) bereikbaar via de chat op onze website! Kijk voor meer informatie en het laatste nieuws op de website van het RIVM. Wij rekenen op je begrip!

terug naar overzicht

Dé verhuurspecialist van Nederland

Met een woningbestand van 15.000 woningen is vb&t Verhuurmakelaars een van de grootste verhuurspecialisten van Nederland. We hebben 55 jaar ervaring in het verhuren en beheren van woningen.

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account aan en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan